Krush- neste generasjon tannkrem

Få hvitere og sterkere tenner med Krush tannkremtabletter!

Krush Tannkremtabletter

Krush tannkrem tabletter sies å være neste generasjon tannkrem.

Tannkrem er en av de hygieneproduktene de fleste mennesker bruker hver dag og vi vet at god tannhelse er viktig for hele kroppen.

Dessverre er det slik at hvert år havner det 1,5 milliarder tannkremtuber i havet eller på deponier. Det tar faktisk rundt 500 år å bryte ned en standard tannkremtube i plast. I tillegg brukes det betydelige mengder vann både i produksjon av tannkrem og som ingrediens.Globalt er vann en mangelvare og vi ser behov for flere vannbegrensende tiltak.

Basert på disse utfordringene oppstod ønsket om et plastfritt alternativ som kunne brukes uten vann og som i tillegg ikke inneholdt vann, og slik ble Krush til.

Krush kommer i tablettform, uten vann som fyllstoff og med en gjenbrukbar metallboks. Krush inneholder i tillegg innovative ingredienser som remineraliserer tennene og som bidrar til at tennene fremstår hvitere både på kort og lang sikt. Flere har fått øynene opp for dette supersmarte formatet, som både er praktisk og som leverer på funksjon og resultat.

De siste 10 årene har man sett en økning i antall syreskader dvs. emaljetap. Vi drikker mer syreholdig drikke som påvirker tannhelsen vår. Mens du spiser og drikker og lever livet ditt, gjennomgår tennene konstant demineralisering og remineralisering.

Demineralisering er prosessen der tennene dine mister mineraler. Bakteriene i munnen din trives med sukkeret i maten og drikken du spiser, og de lager syrer som sliter på tennene. Remineralisering er reparasjonsprosessen. Kroppens naturlige prosesser reparerer emaljen på overflaten av tennene og stopper tap av mineraler.

Dessverre greier ikke kroppen alltid jobben med å remineralisere selv. Derfor inneholder Krush hydroxyapatite som er et mineral og en naturlig form av kalsiumapatitt. Beinvev og tannemalje bygges opp av dette mineralet. Hydroxyapatite bidrar i remineraliseringsprosessen ved at den øker mineralinnholdet i den gjenværende emaljen.

Dette er superingrediensen med 12,1 millioner visninger på TikTok, og ikke uten grunn!

Ved å tilføre hydroxyapatite vil eksisterende emalje også fremstå hvitere ved at den får økt mineralinnhold og dermed blir tykkere.

Opprinnelig ble hydroxyapatite utviklet av NASA-forskere i deres søken etter å bekjempe tap av bein og tannemalje som oppleves av astronauter i miljøer med null tyngdekraft.

Krush inneholder også anbefalt fluormengde på 1450 ppm som er anbefalt for alle over 6 år i Norge.

Krush tannkrem inneholder også Spirulina som er en kjent supermatingrediens, rik på B vitaminer. Med sin klare blå farge gir spirulina en optisk whitening effekt. Spirulina gir også Krush tablettene en naturlig blåfarge uten syntetiske fargestoffer.

For de som også ønsker en tannkrem uten SLS er Krush et godt alternativ. Krush inneholder Cocamidopropyl Betaine - et naturlig skummingsmiddel fra kokosnøtt. Dette gjør at produktet skummer og fordeles jevnt i munnen.  Denne ingredienser har en fuktighetsgivende effekt og kan mildne symptomer på munntørrhet. 

Krush er 100% vegansk og er i tillegg helt uten palmeolje. Krush kommer også i et praktisk format, skaper lite søl og er hendig.

Perfekt til reise, kan oppbevares i håndbagasjen og tar liten plass i tursekken. 1 tablett til hver puss er nok. Ettersom Krush kommer i tablettform er man også sikret 100% korrekt dosering som tilfører nok fluor.

Krush har en herlig smak av mint som gir frisk pust!

 

Ta en tablett i munnen og tygg slik at tabletten blandes med spytt. Deretter pusser du som vanlig. Du kan bruke både tørr og våt tannbørste. Så spytter du ut. Generelt skal munnen ikke skylles etter tannpuss slik at for eksempel fluoren får virke. Ved bruk av Krush følger heller ikke uvanen med å la vannkranen stå å renne under tannpussen ettersom du ikke trenger å skru på vannet.

 

Bra for tennene og miljøet😊

KRUSH & BRUSH

.

Previous
Previous

Swipe you pits- Check your tits!

Next
Next

The story of beeswax foil